1. 20km de Lausanne

  A 2013-as versenyhez hasonlóan idén is esett. A rajt előtt 6 óra előtt pár perccel kezdett esni, a verseny alatt zuhogott, majd a befutó után, 8 körül, megint kisütött a nap. Az eső ellenére viszonylag enyhe idő volt (15°C), ami elég jó a versenyzéshez.

  Az idei futás teljesen átlagos …

  Read more...


 2. Code archeology

  Found some code I wrote back in 2004. The goal was to control the movement of a telescope, but I ended up fighting with fork and select.

  Read more...


 3. Pilismarót

  Karácsony után a családdal pár napot egy pilismaróti üdülőben töltöttünk. Az üdülő épülete a Dunaparton fekszik, az ajtótól pár lépés a folyó. Érkezésünkkor napsütés és -5 ⁰C-os hideg fogad bennünket. Délután egy rövid sétát teszünk a parton és azon vitatkozunk, hogy a túloldalon vajon már Szlovákiát látjuk-e. A házban kifüggesztett …

  Read more...


 4. Crêt de la Neuve

  A Col du Marchariuz-hez autóztunk egy rövid túrára. Bár induláskor az idő tűrhető volt, útközben befelhősödött és esőben értünk a hágóra. Az itt található hotel bárjában ittunk egy kávét, forró csokit amíg az eső el nem állt.

  A hoteltől szinte minden irányba indulnak rövidebb-hosszabb ösvények. Mi a Crêt de la …

  Read more...


 5. Lac de Taney

  Az 1408m magasan fekvő Lac de Taney-nél az előző napokban eshetett le az első hó, ami szerencsére a rövid tókerülő túránkat nem akadályozta. A ~300 méterrel alacsonyabb fekvő Le Flon-ból indultunk fel a tóhoz, majd azt megkerülve kelet felé kis kerülővel Miex-n át a vissza parkolóba ahol a kocsit hagytuk …

  Read more...


 6. Lausanne félmaraton 2014

  Bár az őszi felkészülést a ellazsáltam, de a tavasztól nyárig megszerzett nem túl rossz forma kitartott a szezon utolsó versenyéig.

  A verseny elején az 1:30-as lufival futok kb 4:15-ös 1000 métereket. 6 km után nyilvánvaló, hogy ezeket az időket nem fogom bírni a táv végéig, a tempót visszaveszem …

  Read more...


 7. Morat-Fribourg 2014

  Idén is minden körülmény optimális a Morat-Fribourg-on. A futásra nem érdemes sok szót vesztegetni: az 1:19-es idő a tavalyinál lényegesen jobb, viszont több mint egy perccel marad el a 2012-es eredménytől:

  2014: 17,450 km 1:19.06,9 (4.36 min/km)
  2013: 17,450 km 1:21 …

  Read more...


« Page 3 / 11 »